Sunday, May 16, 2010

Nekad

Esok exam kanji nihonggo Lesson 3 dan Lesson 4 pula. Banyak juga perlu aku study buat latihan study buat latihan. Esok juga aku perlu bentangkan dalam seminar tentang "open system" yang dilaksanakan dalam sejarah pendidikan Jepun sekitar tahun 1945 untuk dibincangkan dan dilihat dalam pelbagai aspek dan perspektif. Jadi mungkin malam ni aku tidak boleh tidur, InsyaAllah, balik dari bangunan Jabatan ini aku perlu buat Nescafe pekat agaknya, agar impian berjaga malam ini jadi kenyataan, Semoga kesihatan tubuh badan dan minda sentiasa memayungi diriku di sini... Amin.

13 comments:

cikmanggis said...

Good luck zam..makcik doakan agar zam sihat dan dapat lakukan yg terbaik esok.Hard work ...dan doa pada allah taala agar dipermudahkan segalannya.Amin

melatidaisy said...

salam..

ma'attaufiQ wannajah utk cikgu zam..semoga dipermudahkan segala urusan..ameen =)

Cikli said...

ganbare

Cikli said...

ganbare

Cikli said...

ganbare

CIKGU ZAM said...

salam Cikmanggis,
Emm semakain bertambah semnagat saya untuk "berjaga" malam ni ni,,,heheh Thanks makcik.

salam melatidaisy,
Terima kasih doa itu, saya mmg menghargai orang yang sika menderma doa ni.
Doomo arigato gozaimasu. May Allah bless and be with you always...

salam Cikli,
Terima kasih di atas kunjungan Tuan ke laman SSDL, salam perkenalan, dan salam tautan ukhwah.
Nurani di hati, Islam di sanubari

shaniza said...

Salam..
Good luck... semoga berjaya mendapat keputusan yg cemerlang.

Dahlia Nawi said...

salam. cikgu zam.
semoga cikgu zam berada dlm keadaan yg baik, diberikan kesihatan yg baik dan mase yang cukup untuk melalukan semua tu, gambateh cikgu zam.

CIKGU ZAM said...

salam Shaniza,
Terima kasih, doa selalu ya,,, (",)

Salam Dahlia,
Wahhh,,,,dah paidaibahasa jepun jugak ke?? (",) Omedetou gozaimasu. Doakan saya selalu ye cik Dietitian

Wanita Mutalib said...

cikgu..cam na presentation oke tak ? :)

semiey said...

salam abe p kawe duk kg loni...ujan lebat kt ngorib td...kemah kalu zzzzzzzzzzzzz ni..baru uje jh ,lamo doh tok uje ni..meme kemah la..sedak kalu studi tiko2 uje gini..laye jah, tringat zaman mudo2 dulu....

sueUKM said...

gud luck ye zam...K.Sue doakan yg terbaik untuk Zam...tapi jgn byk sgt minum nescafe dik...bahaya untuk kesihatan...

CIKGU ZAM said...

salam Wanita Mutalib,
Alhamdulillah, semuanya ok. Cuma saya dapat isu baru yang perlu cari bahan dan prepare utk next presentation dan seminar,. Thanks di atas kunjungan ke SSDL

Salam Semeiy,
Best la hujan2 duk kapong tu, kawe sini hujan jarang dah loni, tapi angin kuat bertiup, kadang2 sampai tahap nak jalan pun susah. Tgj pokok pun takut. Biasan bunyi angin yg menerobos bangunan juga nyaring....... Selamat berehat dari kerja miey. Best nyoooooooooo duk kampunggggggg (",)

Salam Sue,
Terima kasih banyak2 dia atas doa itu. (Doomo arigato gozaimasu). Emm tu la saya bimnbang gak minum nescafe seallu ni, tapi kadang2 tu, itu sahaja cara efisyen nak berjaya klu byk keje urgently. Anyway, i will take care always about my health, and hope that Allah protect me from dangerous as well. Good luck too for your masters.