Thursday, May 13, 2010

Dugaan

Adusssss................si tua yang muda pancit lagi..

10 comments:

melatidaisy said...

ayyokkk..segera ubati dia :)

CIKGU ZAM said...

salam melati,
Huhuhuhh, sedihhhhhhhhhh.............

semiey said...

salam
paka ren sajo jah payoh2 gak ...ko guana

CIKGU ZAM said...

wslm Miey,
miey, kos mahal la nak nak tukar tayar mati. Yang harga Happyakuyonju tu pun untuk tampalje tau, bukan tukara tiub baru....huhuuh. Tp dah repair semalam sebab hari ni nak guna g masjid utk ke stesen Train, Alhamdulillah, ia kembali membantu membawa......

CIKGU ZAM said...

Miey,
happyakuyonju (lbh kurang = RM 32)
just imagine, itu baru tampal je hehehhe, Oh japann.......

Anonymous said...

emmm,
sabarrrrrrrrrrrrrrrrr......hehehe.

semiey said...

starow ni japan timbuk demo..xpo nati sek jepun ari sini kiato timbuk sakat nok puok dio..50 ya tampal tayar jah..kemah

Anonymous said...

jolo sunggohhhhh.... kita cas berattt kalu basikal jepong punoh gak deh... kelih sajo kita cas 50ria.. tak jamoh lagi tu... hehehe.. gurau jah deh... jangan oyak ko jepong dehh.. kna milo beng kaw sdap jugK NI... milo tabur pulok tu... hehehe.. mu kenal aku deh..

CIKGU ZAM said...

salam anonymous,
hahahhahah, kenalllll sangatttttttt, ayat air milo tabur tu cam terussss,,,, (",)

salam mieyy,
berssss mieyy kito timbuk beratt @uok dio deh.

Anonymous said...

hahahahaha.. ckgu zam ni mesti penah bela puyuh kan... hahahaha