Thursday, April 22, 2010

Perlukah Tidak Tidur........

Entah mengapa, pelajaran dua, tiga kuliah yang lepas kursus nihongo aku gagal fahami dengan baik, bila belajar sendiri dan ulangkaji namun masih terasa sukar. Aku bimbang, kerana esok ada ujian Lesson 1 dan Lesson 2. Alangkah kecewa nya andai aku gagal menjawab soalan esok......

13 comments:

cikmanggis said...

jangan cepat putus asa,insyallah jika ada usaha tentu akan berjaya.makcik doakan:)

NJ said...

Salam cikgu zam
Setelah berusaha sedaya mungkin dan berdoa serta bertawakal kepada NYA...maka kita berserah dgn ketentuan NYA untuk memberi kita yg terbaik setelah semua usaha dilakukan..insyallah...akan ada imbalan selepas usaha dgn niat kita yg baik...semoga kejayaan mengiringi mu nti..aminn

CIKGU ZAM said...

salam cikmanggis,
Terima kasih makcik kerana doakan saya...

NJ,
InsyaAll saya akan berusaha sebaik yang saya mampu.. Terima kasih di atas nasihat yang diberikan...

Anonymous said...

aku kenal sangat ngan mu... mu bulih wehh.. aku kan abang.. roslan

CIKGU ZAM said...

Salam abang,
InsyaAllah aku akan cuba sebaik mungkin di sini. Doaku semoga sentiasa sihat, bahagia dan gembira sekeluarga, Amin. Semoga Nurawatif dan Afiq Aiman membesar dengan baik dan happy selalu, Amin

CIKGU ZAM said...

Salam abang,
teringatkan NASI KERABU BIRU + DAGING BAKAR + KEROPOK GORENG + TELUR MASIN + SOLOK LADA, hahahhahah (",)

Solehah said...

kami semua doakan cikgu..jangan give up..all d best k.

Dahlia Nawi said...

salam.
dimana ada kemahuan disitu ada jalan.

Anonymous said...

pkena milo beng... milo tabur sedap jugak ni... hahaha..

CIKGU ZAM said...

salam solehah,
Thanks kerana doakan saya. semoga saudari juga berkaya dalam usaha yang dilakukan, Amin.

Salam Dahlia,
Ilmu ada di mana, usaha hanya bergantung pada kita. Hasil hanya Allah yang berkuasa. Usaha dan tawakkal, InsyaAllah. Thankss

Salam Anonymous,
Wah...!!!!! the best secret recipe in Malaysia. Lebih nikmat klu dipekene selepas bermain futsal (",)

semiey said...

salam cikgu zam..guna blako formula hok kawe aja demo tu{",}

bergomow sedak sek kitow

CIKGU ZAM said...

salam miey,
timo kasih byk mie sudi lawat SSDL kawe ni, kawe sini ok jah Alhamdulillah, cumo pening jugok byk karo,,, Doa kawe byk mie mitok selamat la blako deh, kawe mmg harap ko doa blako jah ni. Klu ade maso kita YM pun beres mi, demo email kawe deh.... Jago molek set TRW kito tu, training molek main molek, mlm ni game di KL tu demo tok gi ko, kawe rindu stadiummm keramat kito lamo la kawe tokleh nok gi....

semiey said...

salam..kemah p kawe doa sokmo2 ko sek2 kitow..nati ado maso kawe oyak demo leh ym jgk..kemah male td..mene 3-0 boh..meme kemah game male td...nok suh demo tgk tb 1,takut xdok siaran deknu.kawe po demo jah..lamo doh tokgi jgk...kalu ado demo leh rempit nge DBE kawe tu...tu diooo..alah rata panje ko kemah jgk tu....nati tahun depe kito g pulok....gomowwww kali ni boh