Saturday, November 14, 2009

Terima Kasih

Bebarapa hari yang lalu adalah antara hari yang mengembirakan dan membahagiakan diri dengan pehun erti. Kiriman hadiah melalui pos ekspress oleh seorang sahabat yang sangat setia dan bernilai. Inilah yang dikatakan hubungan yang dimpikan. Tak rugi kita berbakti dan suka menolong insan lain dan mewujudkan hubungan yang baik sesama insan. Semoga sahabatku insan yang tabah itu sentiasa cemerlang dalam hidup, dikurniakan nikmat kehidupan, keberkatan dan kebahagiaan. Amin.

9 comments:

cikmanggis said...

wah bagusnya dapat hadiah cikgu zam!!tanda ingatan....itu yg menyebabkan kita rasa terharu..bukan nilai harga hadiah tu..btol tak?:)

blogresipi said...

bestnya cikgu dapat kiriman hadiah. tentu sesuatu yang istimewa di dalamnya tu.

bagaimana dengan exam tempohari? semoga akan mendapat result yang cemerlang insya-allah.

Dahlia Nawi said...

bestnye..cikgu zam dapat hadiah.. mesti cikgu zam happy kan dpt hadiah tu..dari sahabat mesti jauh dan lama x jpa.

CIKGU ZAM said...

cikmanggis,
ye betul tu nakcuk, nilai nya adalah pada penghargaan orang pada kita, hubungan yang baik sangat penting.


blogresipi,
Alhamdulillah exam ok, saya sebenarnya ambil paper banyak semester ni, 9 kursus (including 6 amali). so sangat sibuk dan Alhamdulillah semuanya ok. Doakan saya cemerlang ye.


dahlia,
ye happyyyyyyyyyyy sangatttttttt. dan lama tak jumpa sahabat yang sangat bagus itu.

@xiM said...

tak mau reveal kaa hadiah apa kat dalam tu..:)

CIKGU ZAM said...

@xim,
sejenis makanan baik untuk kesihatan tau, sungguh terharu dengan kandungan hadiah tu. Sangat mengesankan,. Terima kasih sahabat, oh sahabatt.......

geraugebang said...

jering? petai? madu? buah mengkudu? semua tu baik untuk kesihatan cikgu. Benda-benda tu ke cikgu?

CIKGU ZAM said...

bukan. Produk susu tepung yang baik untuk kesihatan (tapi sukar untuk kita temui di pasaran ) dan sesuai untuk insan suka minum susu tepung macam saya ni ,hehe

fusarium solani said...

Salam,

Ckigu Zam,

Sahabat adalah insan yang pernah kita tidur sebantal, makan sepinggan. Dia menutupi keburukkan kita dan menunjuk jalan ke arah kebenaran dan kejayaan.