Friday, February 22, 2013

Nngaji

Alhamdulillah, lepas magrib semakin bertambah kanak-kanak riang datang mengaji di rumah. Terima kasih Allah kerana maqbulkan kesudian hati. Indahnya dapat ruang berbakti, sebelum bakal ku tinggalkan pergi.

6 comments:

Anonymous said...

Salam. ustaz kenal saya? Student SRI Kiblah 2007...

Cikguzam said...

Wslmm..... InsyaAllah saya ingat dan kenal tapi maaf andai terlupa sbb student ramai kan.... Boleh sy tau siapa ni dan mcm mn jumpa sy di sini. Apa apa pun belajar rajinrajin k... Semoga menjadi dai dan anak soleh/solehah.... InsyaAllah, Ameen.

Anonymous said...

Nama sy Fatin Nadhirah. ingat? Fatin lama dah jumpa blog ni tp segan nk tegur. cikgu sehat?

Cikguzam said...

Alhamdulillah cikgu sihat walafiat. Fatin belajar
di mana sekarang? Macam mana boleh jumpa blog ini pula. Cikgu harap fatin sentiasa rajin belajar dan menjadi anak yang solehah.

Anonymous said...

Fatin belajar kat maahad perempuan kb, form 5 dah...huhu.. sje nk search fb tp jumpa blog. thanks cikgu. cikgu duk mana skrg?

Cikguzam said...

Alhamdulillah, cikgu sekarang mengajar di Sarawak. InsyaAllah buat masa ini, mungkin Allah tetapkan dan mahu saya berkhidmat di sini sebelum kembali ke Semenanjung semula. Saya doakan Fatin berjaya dalam pelajaran dunia dan akhirat, semoga menjadi anak yang solehah, Ameen.